ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΝΤ. Ν. ΣΑΚΚΟΥΛΑ
ant-sakkoulas.gr/greek
english/ant-sakkoulas
 
  ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ  ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ
 Ο ΕΚΔΟΤΗΣ LPE ΝΟΜΙΚΑ LINKS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
ΚΑΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Επίτομη Νομολογιακή Ερμηνεία του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας
θέμα: Κώδικες - Λεξικά, Πολιτική Δικονομία
ημ/νία κυκλοφορίας: 08/05/2006
Εκδόσεις: Εκδόσεις Αντ. Ν. Σάκκουλα
ISBN: 978-960-15-1609-3
γλώσσα: Ελληνικά
σελίδες: 1205
τιμή: 105,00€
Περίληψη
Η έκταση του αστικού δικονομικού δικαίου αλλά και ο φόρτος εργασίας καθιστούν δυσχερή την άμεση και γρήγορη ενημέρωση του εφαρμοστή, αφού η προσφυγή σε νομολογία και βιβλιογραφία απαιτούν χρόνο, κόπο και πολλές φορές προσφυγή σε βιβλιοθήκες. Το επίτομο αυτό έργο έχει συγκεκριμένο σκοπό: να περιλάβει σύντομη ερμηνεία στις βασικές διατάξεις του ΚΠολΔ οι οποίες παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη νομολογιακή κίνηση και δημιουργούν ερμηνευτικά προβλήματα, ώστε να βοηθήσει το εφαρμοστή του δικαίου στην ευχερή και γρήγορη ενημέρωσή του στο αστικό δικονομικό δίκαιο, το οποίο αποτελεί την καθημερινότητά του. Έχει επίσης σκοπό να βοηθήσει και εκείνον που θέλει να κάνει μία γρήγορη και σίγουρη, από άποψη ενημέρωσης, επανάληψη στο αστικό δικονομικό δίκαιο (φοιτητή, ασκούμενο, υποψήφιο).
Κάτω από το κάθε άρθρο έχουν καταχωρηθεί σχετικές διατάξεις και στα αυτούσια κομμάτια από δικαστικές αποφάσεις κυρίως του Αρείου Πάγου αλλά και των Εφετείων, τα οποία αποτελούν ερμηνευτικό βοήθημα.
Για μεγαλύτερη ενημέρωση και βοήθεια, υπάρχουν συναφείς νομοθετικές ρυθμίσεις οι οποίες ευρετηριάζονται στο τέλος του τόμου σε ιδιαίτερο ευρετήριο.


   
  
Όνομα χρήστη


Κωδικός
» Ανάκτηση κωδικού


Καντε κλικ εδώ για να συμπληρώσετε την εγγραφή μέλους.
   
   
  
Καντε κλικ εδώ για να δείτε τα περιεχόμενα του καλαθιού σας.
   
   
  

» Προηγμένη/Σύνθετη αναζήτηση
» Βοήθεια αναζήτησης